Basket Talk

Παίκτης του Βόβορα ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με τη λιθουανική Νεπτούνας!

Παίκτης του Βόβορα ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με τη λιθουανική Νεπτούνας!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, μετά το συμβόλαιό του στην Κίνα με τους Χεφέι Στορμ, επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της λιθουανικής Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης επιστρέφει στην Ευρώπη, αυτήν τη φορά για λογαριασμό της λιθουανικής Νεπτούνας. Ο Έλληνας φόργουορντ, μετά το πέρασμα του από την Κίνα και την Χεφέι Στορμ, επιστρέφει σε ηλικία 29 ετών (κλείνει τα 30 στις 20/12) για να βοηθήσει τον Γιώργο Βόβορα και την ομάδα του.    

Ο διεθνής φόργουρντ, λοιπόν, διανθίζει τα κεφάλαιά του, που ξεκίνησαν από το Μαρούσι, εντός της χώρας, συνεχίστηκαν με παρουσίες σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Προμηθέα, Περιστέρι, Παναθηναϊκό AKTOR και την ΑΕΚ, αλλά βγήκαν και εκτός συνόρων. Έχει αγωνιστεί στη Νάπολι, την ισπανική Μπρέογκαν, στην Κίνα και τώρα «προσγειώνεται» στη Λιθουανία

Η Νεπτούνας βρίσκεται στην κορυφή του λιθουανικού πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Σύντομα, ο Γιώργος Βόβορας θα έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που γνωρίζει καλά στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και την προσωπικότητα του. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0