Basket Talk

Ωραίο μπάσκετ, Ολυμπιακός που βρίσκει… πατήματα στο ΣΕΦ και δεύτερη, φετινή νίκη στη EuroLeague!

Ωραίο μπάσκετ, Ολυμπιακός που βρίσκει… πατήματα στο ΣΕΦ και δεύτερη, φετινή νίκη στη EuroLeague!

Εκρηκτικός Ολυμπιακός, υπέταξε την Αρμάνι Μιλάνο με 89-68 και έφτασε στη δεύτερή του νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της EuroLeague!

Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό, δεύτερη, συνεχόμενη στο ΣΕΦ, με ωραίο μπάσκετ και πολύ θέαμα! Δεν πρόβαλλε ιδιαίτερη αντίσταση η Αρμάνι Μιλάνο και κάπως έτσι προέκυψε το τελικό 89-68!

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά επιθετικός και εύστοχος. Ωστόσο, για ένα δίλεπτο έχασε τη συγκέντρωση του και υπέπεσε σε κάποια λάθη που τον έφεραν πίσω στο σκορ για ένα πόντο. Παρόλα αυτά, διόρθωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 23 - 17

Η ομάδα των Πειραιωτών ολοκλήρωσε το πρώτη ημίχρονο με διαφορά 12 πόντων με έναν εκρηκτικό Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε πολλά λάθη και με την καλή του άμυνα και επίθεση μεγάλωσε κι άλλο τη διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το πλεονέκτημα.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πήρε φωτιά στο τρίτο δεκάλεπτο με έναν εξαιρετικά εκρηκτικό Ολυμπιακό που κατάφερε να μην κάνει σχεδόν κανένα λάθος. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ολοκλήρωνε σωστά τις φάσεις και βρήκε σε πολλές στιγμές χώρο για τρίποντο ολοκληρώνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 63 - 48.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μιλάνο προσπάθησε να πιέσει τον Ολυμπιακό και να τον οδηγήσει σε κάποια λάθη κερδίζοντας μάλιστα και αρκετά φάουλ. Αυτό όμως δεν πτοείσαι καθόλου τους «ερυθρόλευκους» που έδειξαν ότι είχαν το πάνω χέρι, κερδίζοντας την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με 89-68!

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 39-27, 63-48, 89-68

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0