Basket Talk

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Γιοκουμπάιτις, χάνει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR!

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Γιοκουμπάιτις, χάνει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR!

Άσχημα νέα για τη Μακάμπι, αφού ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις τραυματίστηκε στον αντίχειρα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 εβδομάδες και καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στα ματς με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Χωρίς τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα πρέπει να αγωνίζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Ο Λιθουανός γκαρντ υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Ο Γιοκουμπάιτις μάλιστα αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τους αγώνες της ομάδας από το Ισραήλ, κόντρα σε Παναθηναϊκό AKTOR (12/11) και Ολυμπιακό (14/11) για την EuroLeague, με τους Ισραηλινούς να ελπίζουν πως η αποθεραπεία του Λιθουανού θα κυλήσει ομαλά μέχρι τότε προκειμένου να τον έχουν στην διάθεση τους κόντρα στις δύο ελληνικές ομάδες.

Με τον γκαρντ της εκτός δράσης, η Μακάμπι έχει μείνει πλέον με μοναδικούς στη θέση αυτή τους Ταμίρ Μπλατ και Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ωστόσο ελπίζει ότι σύντομα θα αλλάξει αυτό, αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Σέιμπεν Λι της Μανίσα


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0