Basket Talk

EuroLeague Day 3: Έκανε το 2/2 η Μονακό - Υπέταξε την Μπασκόνια ο Ερυθρός Αστέρας!

EuroLeague Day 3: Έκανε το 2/2 η Μονακό -  Υπέταξε την Μπασκόνια ο Ερυθρός Αστέρας!
Η πρώτη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague έφτασε στο τέλος της!Με θετικά αποτελέσματα συνεχίζουν στη διοργάνωση η Μονακό και ο Ερυθρός Αστέρας.

Και η δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague άρχισε!

Νέα βδομάδα, νέες αναμετρήσεις... Τι λέτε θα έχουμε και σε αυτήν την αγωνιστική εκπλήξεις, όπως στην προηγούμενη;

Το ζευγάρι Μονακό- Μπασκόνια άνοιξαν την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με τους Μονεγάσκους να κάνουν το 2/2. Ενώ το ζευγάρι Ερυθρός Αστέρας- Μπασκόνια ήταν η τελευταία αναμέτρηση της πρώτης μέρας, με τους Σέρβους να πετυχαίνουν μία σπουδαία νίκη.


Μονακό-Μπασκόνια: 85-79


Συνεχίζει το θετικό σερί της η Μονακό στη EuroLeague, η οποία επικράτησε 85-79 της Μακάμπι, καταφέρνοντας να κάνει το 2/2 στη διοργάνωση.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι καθ'όλη τη διάρκεια του οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να αποκτήσουν κάποιο προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να επιστρέψουν από το -10. Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν πιο εύστοχη και ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, καταφέρνοντας στο τέλος να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Οκόμπο ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους, μετρώντας 17 πόντους ο καθένας του, με τον Παπαγιάννη να πλησιάσει το double-double με 10 πόντους και επτά ριμπάουντ.

Από την πλευρά των ηττημένων, κορυφαίοι ήταν οι Λόιντ και Χορντ, σημειώνοντας 16 και 13 πόντους, αντίστοιχα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  21-23, 41-46, 65-60, 85-79.

Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια: 78-71 

Μεγάλη νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας με 78-71 της Μπασκόνια, κάνοτνας το 2/2 στη EuroLeague.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση, καταφέρνοντας να καλύψει την απουσία του Μίλος Τεοντόσιστ με τον Αϊζέια Κάναν να βρίσκεται σε τρομερή βραδιά,

 Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση 19 πόντους και δύο ασίστ, έχοντας ευστοχήσει και σε ένα κρίσιμο τρίποντο, πριν το φινάλε του αγώνα.

Από τους Βάσκους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μονέκε με 19 πόντους, με τον Χολ να τον ακολουθεί, μετρώντας έξι λιγότερους.

Τα δεκάλεπτα25-20, 42-34, 59-49, 78-71. 




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0