Basket Talk

Ο Ναν θα είναι ο καλύτερος σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης – Μόνο σε ένα θα βάζει 4 ή 5 πόντους!

Ο Ναν θα είναι ο καλύτερος σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης – Μόνο σε ένα θα βάζει 4 ή 5 πόντους!

Κέντρικ Ναν! Ένας από τους καλύτερους σκόρερ του Παναθηναϊκού, ένας «εφιάλτης» για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Παρόλα αυτά, μία είναι η ομάδα που δεν τον αφήνει να σκοράρει. Μαντέψτε… Είναι από τη Stoximan Basket League!

Όταν μιλάμε για την περσινή πορεία του Παναθηναϊκού, ένας από τους παίκτες που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Κέντρικ Ναν. Ένας από τους καλύτερους σκόρερ του «τριφυλλιού», αλλά και ένας…  εφιάλτης για τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ένας από τους πιο «κομβικούς» παράγοντες για την άκρως επιτυχημένη σεζόν του Παναθηναϊκού, καθώς μέσα σε μία χρονιά, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, κατάφερε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που έγινε μέλος των «πράσινων», ο πρώην NBAer σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της EuroLeague, αλλά και της Stoiximan Basket League, σημείωνε πάνω από πέντε πόντους, με τις περισσότερε φορές να είναι διψήφιος.

Κι όμως, υπάρχει μία ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα, η οποία δεν αφήνει να αποδώσει ο Κέντρικ Ναν έτσι όπως ακριβώς θέλει, αλλά και έτσι όπως τον έχουμε συνηθίσει να είναι σε κάθε παιχνίδι

Ο λόγος για την Καρδίτσα. Μπορεί να σας ακούγεται… περίεργο, αλλά ναι, αυτή είναι η ομάδα που κρατάει χαμηλά την απόδοση του 29χρονου! Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κέρδισε όλες τις αναμετρήσεις κόντρα στους Καρδιτσιώτες την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο ο Ναν βγήκε «ηττημένος» από κάθε μεταξύ τους αγώνα.

Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Καρδίτσα, με τον πρωταθλητή Ευρώπης να κερδίζει με σκορ 80-66. Ωστόσο, ο παίκτης-κλειδί του «τριφυλλιού» έμεινε στους πέντε πόντους, κάτι το οποίο είχε συμβεί και στις περσινές αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Ο Ναν δεν έχει καλή παράδοση με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου, καθώς στην πρώτη τους συνάντηση έμεινε στους τέσσερις πόντους, ενώ στη δεύτερη σκόραρε έναν παραπάνω!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και το κακό τρίτωσε για τον Αμερικανό!

Τώρα μένει να δούμε, αν στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα, ο Ναν θα «σπάσει» την κατάρα!

Κωνσταντίνα Αρμακόλα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0