Basket Talk

Το Περιστέρι δεν θύμισε… Ολυμπιακό και Super Cup ήταν «ατρόμητος» στα Δυτικά Προάστια!

Το Περιστέρι δεν θύμισε… Ολυμπιακό και Super Cup ήταν «ατρόμητος» στα Δυτικά Προάστια!

Με το «διπλό» έφυγε ο ΠΑΟΚ από το Περιστέρι, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με σκορ 80-72

Το Περιστέρι δεν θύμισε… Ολυμπιακό και Super Cup!

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, στη Stoiximan Basket League, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν απέναντι στο Περιστέρι με σκορ 80-72 , παίρνοντας την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έκανε η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, κάνοντας καλύτερες επιλογές σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνοντας να κλείσει την πρώτη περίοδο με προβάδισμα δύο πόντων (20 – 18). Οι Περιστεριώτες παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει στροφές στο τρίτο δεκάλεπτο. Έτσι η ομάδα του Καντσελιέρι  με αρκετά εύστοχα σουτ από τη γραμμή των 6.75, αλλά και τη δυνατή παρουσία του Κρούζερ, πήγε στην ανάπαυλα στο συν εννέα (37 – 46).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ… ξέφυγε, καταφέρνοντας να μεγαλώσει και άλλο τη διαφορά, θέτοντας βάσεις νίκης. Ωστόσο το Περιστέρι λίγα λεπτά πριν λήξη του παιχνιδιού, ξεκίνησε μία αντεπίθεση διαρκείας, με αποτέλεσμα να φτάσει σε απόσταση βολής. Οι Θεσσαλονικείς όμως έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος, καταφέρνοντας να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με τελικό σκορ 80 – 73.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0