Basket Talk

EuroLeague Day 2: Το ντεμπούτο της Παρί και το «διπλό» της Εφές με «οδηγό» τον... Λάρκιν! (video)

EuroLeague Day 2: Το ντεμπούτο της Παρί και το «διπλό» της Εφές με «οδηγό» τον... Λάρκιν! (video)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της EuroLeague! «Στοπ» στο ονειρικό ντεμπούτο της Παρί έβαλε ο Ευρθρός Αστέρας, με την Εφές να αρνείται να... χάνει! 

Και κάπου εδώ τελείωσε η πρώτη αγωνιστική της EuroLeague!

Αξέχαστη μέρα θα μείνει για την Παρί, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τον Ερυθρό Αστέρα να της χαλάει το... όνειρο. Ενώ, το τελευταίο χρονικά ματς, εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με την Εφές να φεύγει με το «διπλό» από την Μπολόνια.

Παρί - Ερυθρός Αστέρας: 77 – 80 

Χάλασε το... όνειρο της Παρί ο Ερυθρός Αστέρας!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη EuroLeague κόντρα στην Παρί με σκορ 80 – 77.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και ανταγωνιστικά, καταφέρνοντας να φτάσουν τη διαφορά μέχρι και στο συν 13. Κάπου εκεί, οι Σέρβοι αντέδρασαν, μετατρέποντας το ματς σε θρίλερ. Η ομάδα του Βελιγραδίου άντεξε την πίεση των γηπεδούχων, με τους Αϊζάια Κάνααν (14 π.) και Νεμάνια Νέντοβιτς (21 π.), να είναι εκείνοι που κλείδωσαν το «διπλό»

Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Τι Τζέι Σορτς και Μαοντό Λο, σημειώνοντας 16 και 12, αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 43-35, 58-58, 77-80 


Βίρτους Μπολόνια - Αναντολού Εφές: 67 – 76
 

Με το δεξί ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η Αναντολού Εφές, κερδίζοντας την Βίρτους σκορ 76 – 67, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στη  EuroLeauge. Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη του διάρκεια, μέχρι να έρθει η στιγμή του.. Λάρκιν!

Ο 32χρονος γκαρντ ήταν εκπληκτικός στο τελευταίο δεκάλεπτο, σκοράροντας τους οκτώ  από τους 11 συνολικά πόντους, δίνοντας στην ομάδα του διαφορά ασφαλείας την πιο κρίσιμη στιγμή. Η Μπολόνια δεν κατάφερε να βγάλει κάποια αντίδραση στα τελευταία λεπτά, χάνοντας αρκετά σουτ από την γραμμή των 6.75, σημειώνοντας έτσι την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση.

Ο Κορντινιέ ήταν ο κορυφαίος από τον ιταλικό σύλλογο, πετυχαίνοντας 16 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενος, πέρα από τον Λάρκιν, ξεχώρισαν οι Οτούρου (14) και Μπράιαντ (12).

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 36-36, 52-51, 67-76. 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0