Basket Talk

Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά πόσα συγχαρητήρια αξίζουν στο Περιστέρι;

Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά πόσα συγχαρητήρια αξίζουν στο Περιστέρι;

Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός, πήρε την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά το Περιστέρι έκλεψε τις εντυπώσεις! Επική εμφάνιση, φοβερή προσπάθεια, βρέθηκε μπροστά μέχρι και στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά «λύγισε». Ηττήθηκε με 79-74, κρατά το… χειροκρότημα και ετοιμάζεται να παρακολουθήσει ντέρμπι «αιωνίων»!

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε», έλεγε διαρκώς στους παίκτες του ο κ. Λιμνιάτης και το Περιστέρι το πίστεψε. Πάλεψε, προσπάθησε, διεκδίκησε τη νίκη και εν τέλει, κέρδισε το χειροκρότημα όλων, και με το παραπάνω!

Διότι η αλήθεια είναι πως πραγματοποίησε επική εμφάνιση, έχοντας για έναν εκ των κορυφαίων του και τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Πρέπει να είναι… ψέμα πως αυτός ο παίκτης οδεύει στο 41ο έτος της ηλικίας του. Αδιανόητο «διάβασμα» του παιχνιδιού, τρία κλεψίματα, εκπληκτικός ο πιο έμπειρος παίκτης των «Πριγκίπων της Δυτικής όχθης».

Αναλυτικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σκούρα κόντρα σε ένα Περιστέρι που παρουσιάστηκε εξαιρετικό καθ' όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού, καταφέρνοντας όμως να βρουν τις λύσεις στην «τελική ευθεία» του αγώνα, φτάνοντας στην πολύ δύσκολη νίκη με 79-74 και εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0