Basket Talk

Άνετη πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Σούπερ Καπ – Κορυφαίος ο Ναν, εντυπωσίασε ο Γιούρτσεβεν!

Άνετη πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Σούπερ Καπ – Κορυφαίος ο Ναν, εντυπωσίασε ο Γιούρτσεβεν!

Και η πρώτη, επίσημη νίκη της σεζόν είναι γεγονός! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-68 του Άρη και θα βρίσκεται στον τελικό του Σούπερ Καπ, την Κυριακή. Κορυφαίος όλων ο Ναν, σημαντικός ο Κώστας Σλούκας, «άγγιξε» το double double ο Γιούρτσεβεν!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super με 81-68 εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (29/9) όπου θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Στον αντίποδα, ο Άρης δεν μπόρεσε να γίνει ανταγωνιστικός για περισσότερο από ένα δεκάλεπτο. Έκτοτε οι «πράσινοι» μονοπώλησαν το παιχνίδι και έφτασαν «σβηστοί» στη πρόκριση.

Ο Κέντρικ Ναν με 16 πόντους και 4/10 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του η οποία ωστόσο είχε χαμηλή αναλογία ασίστ/λαθών με 15-12. Ο Κώστας Σλούκας (9π., 3ασ. σε 14:24') ήταν θετικός στην επανεμφάνισή του παίζοντας... τόσο-όσο, ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία του Ομέρ Γιούρτσεβεν

Αγωνίστηκε κάτι περισσότερο από 15 λεπτά και άγγιξε το «double-double» έχοντας 8 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ άρχισε να παίρνει ρυθμό και ο Ματίας Λεσόρ (8π., 5ριμπ., 3ασ., σε 20:08') Να σημειωθεί ότι σκόραραν και οι 12 παίκτες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0