Basket Talk

Το BN Sports στην παρουσίαση της φανέλας της ΑΕΚ: Οι τέσσερις συζητήσεις με παίκτες για το ξεκίνημα της σεζόν!

Το BN Sports στην παρουσίαση της φανέλας της ΑΕΚ: Οι τέσσερις συζητήσεις με παίκτες για το ξεκίνημα της σεζόν!

Το BNSports βρέθηκε στην παρουσίαση της φανέλας της ΑΕΚ και μίλησε με τους Ζώη Καράμπελας, Χάντερ Χέιλ, Όμηρο Νετζήπογλου και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

 

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Μπασλή.

Η ΑΕΚ παρουσίασε τη φανέλα της για τη νέα σεζόν και το BNSports βρέθηκε στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων και μίλησε με τους Ζώη Καράμπελας, Χάντερ Χέιλ, Όμηρο Νετζήπογλου και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Οι τέσσερις μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ μίλησαν για το αν αισθάνονται έτοιμοι για την νέα σεζόν, για τη δουλειά που έχει γίνει και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο BNSports ο Ζώης Καράμπελας:

-Θέλω να μου πεις πώς αισθάνεσαι ψυχικά και σωματικά στην παρούσα φάση.

«Έχουμε κάνει ένα στάδιο της προετοιμασίας, θεωρώ ότι είμαστε αρκετά δουλεμένη ομάδα, δουλεύουμε κάθε μέρα με τον κοουτς. Είμαστε σε ένα καλό στάδιο, κάθε μέρα δίνουμε το 100%. Νιώθω καλά σωματικά και εγώ και οι συμπαίκτες μου και ψυχολογικά. Είμαστε πανέτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας με την Μακάμπι, το πρώτο ευρωπαϊκό. Θέλουμε να κερδίσουμε και να μπούμε με το δεξί στη χρονιά»

 -Τι είναι αυτό που θα έλεγες στον κόσμο για να έρχεται περισσότερο στο γήπεδο;

«Αυτά που είπε και ο πρόεδρος μας και ο προπονητής μας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, κάναμε μια σεζόν που δεν ήταν τόσο  καλή πέρυσι, ήμασταν όλοι απογοητευμένοι. Μάθαμε από τα λάθη μας και θεωρώ ότι είμαστε πιο δυνατοί φέτος και θα είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί. Χρειαζόμαστε  τον κόσμο. Όπως είπανε και πριν είναι ένα παζλ για εμάς. Πρέπει να μας στηρίξει και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας γιατί μας δίνει πολύ ώθηση και ενέργεια»

Αναλυτικά, όσα είπε στο BNSports ο Χάντερ Χέιλ:

-Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στην ΑΕΚ;

«Νωρίτερα το καλοκαίρι τραυματίστηκα και ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για μένα. Είδα ότι πολλές ομάδες με ήθελαν αλλά μετά έμαθαν ότι τραυματίστηκα.

Η ΑΕΚ όμως μου έδωσε χρόνο να θεραπευτώ και να ξεκουραστώ μέσα στο καλοκαίρι. Μου έδωσε τον χρόνο που ήθελα να περάσω σπίτι μου πριν έρθω εδώ. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα.

 Είχα συζητήσεις με το σταφ, τους προπονητές και το θεώρησα σημαντικό να έρθω γιατί όλοι υποστήριζαν αυτήν τη απόφαση. Ήταν πρόθυμοι να μου δώσουν τον χρόνο που ήθελα. Ένιωσα την αγάπη της ομάδας από την πρώτη συζήτηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ για την σεζόν»

-Υπάρχουν στιγμές που αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου; Και αν ναι πώς τις διαχειρίζεσαι;

«Θεωρώ ότι οι άνθρωποι τείνουμε να αμφιβάλλουμε για τους εαυτούς μας. Ανά καιρούς νιώθω ότι λέμε ψέματα στους εαυτούς μας, κάνουμε λάθη κάθε μέρα και δεν είμαστε σίγουροι για εμάς κάποιες φορές.

Προσωπικά πολλές φορές σκέφτομαι την δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια και εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την προπόνηση που έχω κάνει. Προσπαθώ να εστιάζω σε αυτό.

Δεν πρέπει να εστιάζεις στα αρνητικά. Πολλές φορές βλέπω βίντεο μου να παίζω και μου θυμίζω ποιος είμαι και ποιος θέλω να γίνω. Όταν αμφιβάλλω για μένα προσπαθώ να ξεφύγω από αυτό γρήγορα σκεπτόμενος τι θέλω να γίνω και πόσο έχω προσπαθήσει για αυτό. Προσπαθώ να μην αμφιβάλλω για μένα πολύ και όταν το κάνω το ξεπερνάω γρήγορα. Αλλά είναι κάτι το οποίο κάνουμε όλοι σαν άνθρωποι»



εικόνα_Viber_2024-09-27_10-27-47-869.jpg



Αναλυτικά, όσα είπε στο BNSports ο Όμηρος Νετζήπογλου:

-Πώς θα περιέγραφες τον μπασκετικό σου εαυτό για κάποιον που δεν σε ξέρει;

«Θα τον περιέγραφα ως έναν τύπο ο οποίος δίνει πολλή ενέργεια και ξεκινάει από την άμυνα. Νομίζω ότι προσπαθώ να δώσω πολλή ενέργεια στην ομάδα μέσα από την άμυνα μου και στην επίθεση ό,τι μου δοθεί να το πάρω με αυτοπεποίθηση»

-Πώς αισθάνεσαι ψυχικά και σωματικά αυτήν τη στιγμή;

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω δουλέψει πολύ καλά όλο το καλοκαίρι με τους προπονητές μου και νομίζω ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση της μέχρι τώρα καριέρας μου»




εικόνα_Viber_2024-09-27_10-27-48-157.jpg

Αναλυτικά, όσα είπε στο BNSports ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας:

-Υπάρχουν στιγμές που αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου; Και αν ναι πώς τις διαχειρίζεσαι;

«Αμφιβάλλω για τον εαυτό μου το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Είμαι ζυγός, όποτε μερικές φορές ακόμα και όταν πηγαίνω να αγοράσω γάλα διαλέγω 20 λεπτά ποιο γάλα να πάρω. Οπότε, όταν αντιμετωπίζω κάποια πιο σοβαρή κατάσταση, όπως το να υπογράφω συμβόλαια κλπ, σκέφτομαι πολύ, αμφιβάλλω πολύ. Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλλω τόσο είναι μέσα στο γήπεδο γιατί μέσα σε δευτερόλεπτα πρέπει να πάρεις μια απόφαση, όποτε εκείνη την στιγμή τουλάχιστον το υπέρ αναλύω λιγότερο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0