Basket Talk

ΑΕΚ – Περιστέρι: Ήταν φιλικό, θύμισε… επίσημο, «ξύπνησε» μνήμες από το buzzer beater του 2019 με τον Σμιθ! (video)

ΑΕΚ – Περιστέρι: Ήταν φιλικό, θύμισε… επίσημο, «ξύπνησε» μνήμες από το buzzer beater του 2019 με τον Σμιθ! (video)

Τι και αν ήταν απλά ένα φιλικό; Θύμισε επίσημο! Η ΑΕΚ συνάντησε το Περιστέρι, υπήρχε ένταση, πάθος, νεύρα, θέληση για τη νίκη. Το BN Sports και η Τζωρτζίνα Μπασλή ήταν εκεί και «θυμήθηκαν» το 2019. Τότε που ο Χάτσερ είπε «όχι» στην ήττα και τότε που ο Σκούτσι Σμιθ επιβεβαίωσε πως δεν θα το ξεχάσει κανείς στα Δυτικά Προάστια!

Η τελευταία μέρα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που φιλοξένησε την ΑΕΚ στο «Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου» για να αναμετρηθεί με το Περιστέρι, θύμισε στιγμές… 2019.

Αναλυτικότερα, η «Βασίλισσα» βρισκόταν στο +17 με μια πολύ δυναμική εμφάνιση και ένα Περιστέρι που φαινόταν να μην έχει βρει ακόμα τις ισορροπίες του.

Ωστόσο, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων απέδειξε ότι όχι μόνο δεν τα παρατάει, αλλά ότι μπορεί να προβεί και σε μία μεγάλη ανατροπή. Ακόμη και αν συζητάμε απλώς για μία φιλική συνάντηση.

Το έκανε ξανά το 2019, πάλι απέναντι στην ΑΕΚ, με έναν Χάτσερ που έδειξε ότι το Περιστέρι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, και έναν Σμιθ που με το buzzer beater του, όχι μόνο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά απέδειξε ότι το Περιστέρι δεν λέει τόσο εύκολα την τελευταία του λέξη.

Το ματς ήταν «επικό». Πήγε στην παράταση και ενώ έμεναν μόλις 25 δευτερόλεπτα για τη λήξη, το Περιστέρι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 89-86. Και όμως, επικράτησε. Βρήκε ένα «τρομακτικό» σουτ με τον Χάτσερ και εν τέλει κέρδισε με το καλάθι ενός παίκτη, που αν και έμεινε για λίγο στην ομάδα, όλοι θα τον θυμούνται για εκείνο το σουτ!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0