Basket Talk

Η ΑΕΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο και βγήκε νικήτρια στη δεύτερη μέρα του τουρνουά!

Η ΑΕΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο και βγήκε νικήτρια στη δεύτερη μέρα του τουρνουά!

ΑΕΚ και Πανιώνιος φιλοξενήθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά, με νικήτρια την «Ένωση» με σκορ 81-79 και εξαιρετικό Χαμπ με 21 πόντους!

ΑΕΚ και Πανιώνιος φιλοξενήθηκαν από το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για το 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε ίσες τις δυο ομάδες, αφού το σκορ διαμορφώθηκε σε 18 - 18, με τις δυο φιλοξενούμενες να είναι εξίσου εκρηκτικές τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Η ΑΕΚ εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Πανιωνίου και το γεγονός ότι οι παίκτες δεν επικοινωνούσαν τόσο καλά μεταξύ τους πήρε το προβάδισμα με 38 - 42 και έφυγε για τα αποδυτήρια με πλεονέκτημα.

Ολόκληρο το 3ο δεκάλεπτο ανήκε στη «Βασίλισσα» που βρέθηκε στο μομέντουμ της και προηγήθηκε με 54 - 63 έχοντας εξαιρετική άμυνα και επίθεση, μη επιτρέποντας στον «Ιστορικό» να αντιδράσει.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προσπάθησε, όντας στο 79 - 80 9.8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος αλλά δεν κατάφερε να «λυγίσει» την ΑΕΚ  μέσα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» παρά τον «μπροστάρη» Σμιθ, που έκανε τα αδύνατα δυνατά με 27 πόντους.

Η «Βασίλισσα» έφυγε νικήτρια με 81-79 και αύριο θα κληθεί να αναμετρηθεί με το Περιστέρι για την τελευταία μέρα του τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 18 - 18, 38 - 42, 54 - 63, 79 – 81

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0