Basket Talk

«Δεν τελειώνει, αν δεν κερδίσω»: Αδιανόητο φινάλε σε ματς του Basketball Champions League! (video)

«Δεν τελειώνει, αν δεν κερδίσω»: Αδιανόητο φινάλε σε ματς του Basketball Champions League! (video)

«Εκρηκτικός» αγώνας για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Basketball Champions League ανάμεσα σε Φρίμπουργκ Ολυμπίκ και Νόρκεπινγκ, με τον Γκρίν να «βγάζει το φίδι από την τρύπα» και τον Τζούρκοβιτς να του «παίρνει την μπουκιά από το στόμα».

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας – «θρίλερ» ανάμεσα σε Φρίμπουργκ Ολυμπίκ και Νόρκεπινγκ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Basketball Champions League, με τις δυο ομάδες να παλεύουν μέχρι «τελικής πτώσεως», αφού καμία από τις δεν ήταν διατεθειμένη να τα παρατήσει.

Αναλυτικότερα, το ματς βρέθηκε να είναι 78 – 76 υπέρ της Φρίμπουργκ, 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, ωστόσο, στα 4.8 ο Γκρίν βρίσκει την αυτοπεποίθηση και παίρνει πάνω του την επίθεση της Νόρκεπινγκ, φέρνοντας την μπροστά στο σκορ με 78 – 79.

Απέμεναν 4.8 δευτερόλεπτα στο ρολόι για να εκδηλώσει την επίθεση της η Φρίμπουργκ και να πάρει την νίκη. Ωστόσο, αν και για λίγο φάνηκαν να είχαν τελειώσει όλα για την ομάδα της Σουηδίας, μετά από το άστοχο σουτ του Ντάσιν, βρέθηκε κάτω από το καλάθι ολοκληρώνοντας την φάση σαν «από μηχανής θεός» ο Τζούρκοβιτς, που έκανε το 80 – 79 και έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια της Νόρκεπινγκ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γάλλος - Σουηδός μπασκετμπολίστας έσωσε την ομάδα του και την έστειλε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για άλλη μια φορά το μπάσκετ μας θυμίζει ότι ακόμα και μέσα σε τρία δευτερόλεπτα μπορούν να αλλάξουν τα πάντα και από ηττημένος να γίνεις... νικητής. Αυτή δεν είναι και η ομορφιά του αθλήματος, άλλωστε;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0