Basket Talk

Η ατάκα του Μάικ Τζέιμς για την απουσία του Σλούκα από την εκδήλωση για τον Πρίντεζη: «Έπρεπε να είναι εκεί!»

Η ατάκα του Μάικ Τζέιμς για την απουσία του Σλούκα από την εκδήλωση για τον Πρίντεζη: «Έπρεπε να είναι εκεί!»

Ο Μάικ Τζέιμς τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά στον λογαριασμό του στο Twitter, μόνο που τώρα αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα και στην απουσία του από την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη.

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας δεν βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Νωρίτερα, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε ότι ήταν κρίμα που δεν παρευρέθηκε στο event, καθώς ήταν χρόνια συμπαίκτες και πλέον φίλοι, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι’ αυτό, οπότε παρακολούθησε το γεγονός απ’ την τηλεόραση.

Με αυτές τις δηλώσεις φαίνεται να διαφωνεί ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό και όπως συνηθίζει να κάνει μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, δήλωσε αναφορικά:

«Κάποια πράγματα είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Ακόμη και αν σχετίζεται με το αυτό, ειλικρινά θα έπρεπε να μπορεί να είναι εκεί για τον φίλο του.»


Οι δηλώσεις των δυο παικτών δέχθηκαν έντονη κριτική από τους οπαδούς του αθλήματος, καθώς από τη μια πλευρά θεώρησαν ότι αν πραγματικά ήθελε να δώσει το παρών ο Κώστας Σλούκας θα το έκανε, ενώ από την άλλη τονίζουν στον Μάικ Τζέιμς ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, λόγω του ότι πλέον ο Έλληνας διεθνής δεν αποτελεί μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0