Basket Talk

Επιβεβαίωσε ο Γιασικεβίτσιους: «Θέλουμε ο Μαριάνοβιτς να είναι ο Μπόμπαν»

Επιβεβαίωσε ο Γιασικεβίτσιους: «Θέλουμε ο Μαριάνοβιτς να είναι ο Μπόμπαν»

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι ο Μπόμπαν  Μαριάνοβιτς, όπως επιβεβαίωσε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Betsson.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αφήνει το NBA και επιστρέφει στην Ευρωλίγκα για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, όπως δήλωσε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ Betsson.

«Θέλουμε ο Μπόμπαν να είναι απλά ο Μπόμπαν, τον περιμένουμε», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός, σχετικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.

Σχετικά για τον αγώνα με την ΑΕΚ Betsson, δήλωσε: «Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, ήμασταν αρκετά κουρασμένοι λόγω του ότι έχουμε παίξει τρία παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα είχαμε πάει λίγο καλύτερα. Έχουμε μια ιδέα του πώς είναι η ομάδα, όμως είμαστε και στη φάση που πρέπει όλοι να παίξουν, να βρουν τη φόρμα τους και να έχουν μια αίσθηση της ομάδας».

Να θυμίσουμε ότι η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Οκτωβρίου για το πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και για τις δυο ομάδες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0