Basket Talk

Φουρνιέ: «Πάντα έβλεπα τον Ολυμπιακό σαν πιθανό προορισμό!» (vid)

Φουρνιέ: «Πάντα έβλεπα τον Ολυμπιακό σαν πιθανό προορισμό!» (vid)
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο ερχομός του αποτέλεσε τον ιδανικό επίλογο και πλέον άπαντες αναμένουν τις επιδόσεις του στα παρκέ και της EuroLeague. Στη σημερινή Media Day ο Γάλλος γκαρντ θυμήθηκε ένα προφητικό, όπως αποδείχθηκε, post που ανήρτησε κάποτε - όχι πολύ παλιά - στο Βελιγράδι, όταν και είδε τον Ολυμπιακό να αποκλείεται, αλλά να αποθεώνεται από τον κόσμο του, προεξάρχοντος του Γιώργου Πρίντεζη.  

Ο Εβάν Φουρνιέ είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο ερχομός του αποτέλεσε τον ιδανικό επίλογο και πλέον άπαντες αναμένουν τις επιδόσεις του στα παρκέ και της EuroLeague.

Στην σημερινή media day των Πειραιωτών, ο Γάλλος γκαρντ με την πολυετή θητεία στο NBA, έχοντας προσθέσει στο παλμαρέ του το ασημένιο μετάλλιο, μετά την πικρή ήττα της εθνικής του ομάδας από αυτή των ΗΠΑ, γύρισε το χρόνο… αρκετά πίσω και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2022. Τότε η συγκίνηση και το δέος που εξέπεμπε η κερκίδα κατά την αποθέωση του Γιώργου Πρίντεζη στο τελευταίο του παιχνίδι σε Final Four, μετά το πικρό buzzer beater του Βασίλιε Μίσιτς, «ανάγκασαν» τον Εβάν να αναρτήσει μια σκέψη του.

Ποια ήταν αυτή; Πως «αν αποφασίσω μία ημέρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα διάλεγα τον Ολυμπιακό. Φοβερό κλαμπ».

Να λοιπόν που μια παραδοχή πραγματοποιήθηκε και… εκπληρώθηκε ως προφητεία! 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0