Basket Talk

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τη Μονακό - Παίρνει τον Πάρις Λι από την Βιλερμπάν!

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τη Μονακό - Παίρνει τον Πάρις Λι από την Βιλερμπάν!
Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ετοιμάζει η Μονακό, που ετοιμάζεται να πληρώσει στη Βιλερμπάν, τo buy-out του Πάρις Λι και να τον κάνει ξανά δικό της. 

Ο Πάρις Λι είναι έτοιμος για την επιστροφή του  στην Μονακό. Αυτό αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα "BeBasket", σύμφωνα με την οποία οι Μονεγάσκοι ετοιμάζονται να πληρώσουν το buy out του Αμερικανού γκαρντ και να τον φέρουν πίσω στην ομάδα έπειτα από δύο χρόνια. 

Ο τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς είναι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ένας από τους λόγους που η Μονακό ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, αφού το διάστημα που θα απουσιάσει, ο MVP της περασμένης σεζόν στην Euroleague,  έχει μείνει μόνο με τους Νικ Καλάθη, Έλι Οκόμπο, Ματ Στραζέλ και Γιουάν Μπεγκαρίν στις θέσεις των γκαρντ.

Ο Λι έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη Μονακό, αφού φόρεσε την φανέλα της ομάδας την σεζόν 2021/22, έχοντας τότε 11 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ μέσο όρο με 41% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 7.2 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 35.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0