Basket Talk

Πληρωμένη απάντηση Τζέιμς και Φουρνιέ στον Άντερσον για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ

Πληρωμένη απάντηση Τζέιμς και Φουρνιέ στον Άντερσον για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκονται σε «κοινό στρατόπεδο» και απαντούν στον Άντερσον σε όλα όσα είπε στους συμπαίκτες του απαξιώνοντας το Ευρωπαϊκό μπάσκετ στην προσπάθεια του να τους αφυπνίσει.

 

Ο Τοσκάνο Άντερσον, παίκτης της G League United, είδε την ομάδα του να χάνει στο τρίτο δεκάλεπτο 52- 34 από τους Ισπανούς και προσπάθησε να πεισμώσει τους συμπαίκτες του με έναν τρόπο που… δεν λειτούργησε.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Το όνειρό μας δεν είναι να παίξουμε στο γαμ.... ισπανικό πρωτάθλημα, ούτε στη γ@@@ Ευρωλίγκα. Το όνειρό μας είναι να παίξουμε στο NBA. Αυτό το πράγμα που μας κάνουν είναι απαράδεκτο, δεν γίνεται να το δεχτούμε»

 

Σε αυτά τα λόγια απάντησε αρχικά ο Μάικ Τζέιμς δείχνοντας την ενόχληση του: «Απλά και μόνο επειδή το όνειρό σου είναι να παίξεις στο ΝΒΑ, δεν σημαίνει ότι είσαι καλύτερος από τους παίκτες της EuroLeague ή της ACB. Το να την πατάς από μια ομάδα εκτός EuroLeague αφού μιλάς με αυτό τον τρόπο, έχει πολύ πλάκα»

 

Ενώ δεν άργησε να δώσει και την απάντηση του ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Εβάν Φουρνιέ, μέσα από ένα ειρωνικό σχόλιο για τα λεγόμενα του Άντερσον. Χαρακτηριστικά η απάντηση του Γάλλου διεθνή:  «Ίσως έχω χάσει κάτι, αλλά είμαι ο μόνος που δεν βλέπω κάτι λάθος εδώ; Ο τύπος έχανε και προσπαθούσε να δώσει κίνητρο στους συμπαίκτες του. Δεν νομίζω ότι το είπε για να δείξει ασέβεια προς το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ίσως βέβαια κάνω και λάθος»

 

Να θυμίσουμε ότι ο Τοσκάνο Άντερσον κέρδισε ένα πρωτάθλημα NBA με τους Γουόριορς το 2022 αλλά πλέον παίζει για τους Mexico City Capitanes της G -League,σε μια προσπάθεια του 31χρονου φόργουορντ να επανέλθει στα φώτα της δημοσιότητας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0