Basket Talk

Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Αταμάν: «Έχουμε τον μαέστρο, που ξέρει πώς να κάνει το back to back!» (video)

Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Αταμάν: «Έχουμε τον μαέστρο, που ξέρει πώς να κάνει το back to back!» (video)

Στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει ο Παναθηναϊκός στο Costa Navarino, με τον ιδιοκτήτη των «πρασίνων», Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να αποθεώνει τον προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, κατά τη διάρκεια του δείπνου!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί ένα μεγάλο δώρο στην ομάδα του αν κατάφερνε να βγάλει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της. Και έτσι έγινε!

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού περνάει στιγμές χαλάρωσης στο Costa Navarino, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, παρευρέθηκε στο δημοφιλές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ενώ κατά τη διάρκεια του δείπνου, έδωσε το δικό του σύνθημα για τη νέα σεζόν, αποθεώνοντας τον Εργκίν Αταμάν!

Αναλυτικά τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:  

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια σεζόν με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε την ίδια επιτυχία όπως και πέρυσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο. Να ξεκινήσουμε από την 17η θέση και να τελειώσουμε στην 1η ή να είμαστε στην 1η θέση και να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι. Νομίζω ότι το δεύτερο είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πώς να κάνει το back 2 back. Tο μόνο που μπορώ να πω είναι να ακούτε τον προπονητή σας και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Μια ευτυχισμένη σεζόν και τα καλύτερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0