Basket Talk

«Όπου και να παίξεις θα αντιμετωπίσεις πρώην NΒAers!»: Ποια ομάδα της EuroLeague δεν έχει εμπειρία από τον «μαγικό» κόσμο;

«Όπου και να παίξεις θα αντιμετωπίσεις πρώην NΒAers!»: Ποια ομάδα της EuroLeague δεν έχει εμπειρία από τον «μαγικό» κόσμο;

Πολλές ομάδες της EuroLeague στράφηκαν στην αγορά του NBA, για την ενίσχυσή τους. Κι όμως, υπάρχει ένας σύλλογος στη διοργάνωση που δεν έχει στο ρόστερ του, ούτε έναν παίκτη, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Σχετικά Άρθρα

Πιο πολύ NBA από… πότε στην EuroLeague!

Οι μέρες πλησιάζουν, συγκεκριμένα 20 μέρες απομένουν, για την έναρξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με το NBA να… κυριαρχεί.

Αρκετές συναρπαστικές μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν φέτος, με πολλούς πρώην αθλητές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, να εντάσσονται σε ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό στα ύψη. Συνολικά, υπάρχουν 97 παίκτες που έχουν σημειώσει συμμετοχές στο NBA, με τον Ολυμπιακό να είναι η ομάδα που υπερτερεί τη φετινή σεζόν, έχοντας 10 πρώην NBAers στο ρόστερ του.

Οι ισπανικές ομάδες έχουν την πρωτιά. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας συνολικά 1.898 ματς NBA, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έρχεται δεύτερη, καταγράφοντας 1.576 παιχνίδια.

Κι όμως, υπάρχει ομάδα της EuroLeague, που να μην έχει ούτε έναν αθλητή από το πρωτάθλημα της Αμερικής.

Ο σύλλογος αυτός είναι η… Παρί. Oι Γάλλοι ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση, χωρίς να διαθέτουν στο ρόστερ τους κάποιον παίκτη, που να έχει εμπειρία από τον «μαγικό» κόσμο του… μπάσκετ.

Κωνσταντίνα Αρμακόλα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0