Basket Talk

«Θα είμαι ο MVP της νέας σεζόν στο NBA!»: Θα μπορέσει ο Τέιτουμ να «σπάσει» την κατάρα των Σέλτικς; (video)

«Θα είμαι ο MVP της νέας σεζόν στο NBA!»: Θα μπορέσει ο Τέιτουμ να «σπάσει» την κατάρα των Σέλτικς; (video)

Ο Τζέισον Τέιτουμ, υποστηρίζει ότι θα είναι φέτος ο MVP για τη σεζόν 2024/25 και ότι θα έχουμε ένα repeat του περσινού τελικού, ανάμεσα σε Ντάλας Μάβερικς και Μπόστον Σέλτικς. Θα μπορέσει άραγε ο Αμερικανός να «σπάσει» μια κατάρα 39 ετών και να φέρει στη Βοστώνη τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, μετά τον Λάρι Μπερντ;

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά – καλά ακόμα, όχι ότι έχει σημασία για τον Τζέισον Τέιτουμ, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του έχει προ οικονομήσει ήδη ότι θα κατακτήσει τον τίτλο του MVP για την σεζόν 2024-25 και θα παίξει τελικό με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο πρωταθλητής του NBA, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι οι Νίκς θα κάνουν πάνω από 50 νίκες και ότι ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσε να γίνει πρωταθλητής WWE.

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια οι Αμερικανοί δυσκολεύονται να κατακτήσουν το βραβείο του MVP, καθώς φαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι έχουν ανέβει στο NBA, με εξαίρεση την χρονιά 2022-23, που κατέκτησε τον τίτλο ο Τζόελ Εμπίντ, παίκτης των Philadelphia 76ers.

Μάλιστα, ο τελευταίος παίκτης των Σέλτικς που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του MVP ήταν ο εμβληματικός, Λάρι Μπερντ το 1985-86.

Το σχετικό video:

Τζωρτζίνα Μπασλή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0