Basket Talk

Ράιτ και Πετρούσεφ, έχουν ξανά το «πάνω χέρι» στον Ολυμπιακό: Πόσα κέρδισαν, πόσα έχασαν και η απώλεια του Μιλουτίνοφ! (video)

Ράιτ και Πετρούσεφ, έχουν ξανά το «πάνω χέρι» στον Ολυμπιακό: Πόσα κέρδισαν, πόσα έχασαν και η απώλεια του Μιλουτίνοφ! (video)

«Στο ίδιο έργο θεατές» για άλλη μια φορά για την ομάδα του ΟλυμπιακούΡάιτΠετρούσεφ θα γίνουν ξανά οι «μπροστάρηδες», για τους «ερυθρόλευκους», αφού ο τραυματισμός των Φαλ - Μιλουτίνοφ τους καθιστά τα μόνα πεντάρια που θα έχει στην διάθεση του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η περσινή «κομβική» μεταγραφή του  Μόουζες Ράιτ στον Ολυμπιακό, που ήρθε αναγκαστικά μετά από τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, «απέδωσε καρπούς» πέρυσι και με το παραπάνω… Γιατί όχι και φέτος;

Ας κάνουμε μια ανασκόπηση, λοιπόν, στην περσινή χρονιά του Ράιτ στον Ολυμπιακό και σε όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Αμερικανός παίκτης των «ερυθρόλευκων», ξεκίνησε το ντεμπούτο του όντας πολλά υποσχόμενος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, αφού στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς πέτυχε 15 πόντους, κέρδισε πέντε ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ ( Ολυμπιακός - Άλμπα 101-87).


Παράλληλα, στον αγώνα της Stoiximan Basket League, ήταν ο MVP της αναμέτρησης με 16 πόντους έξι ριμπάουντ και μια ασίστ.

Ακολούθησαν 10 αγώνες όπου ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος με τον Ράιτ να σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους σε κάθε ματς.

Όλα αυτά όμως δεν τα κέρδισε μόνος του… Συμπρωταγωνιστής του ήταν ο Φίλιπ Πετρούσεφ, μια από τις πολυτιμότερες μεταγραφές του Ολυμπιακού για πέρυσι, αφού όταν ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ ήταν εκτός λόγω τραυματισμών, αναγκάστηκε να παίξει «έξω από τα νερά του», μιας και για λίγο έγινε αναγκαστικά πεντάρι.

Ο Πετρούσεφ «στάθηκε στο ύψος του» σκοράροντας σε κάθε ματς της Ευρωλίγκας, τουλάχιστον 5.5 πόντους . Με ξεχωριστές εμφανίσεις τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα, όπου και στα δύο ματς πέτυχε από 18 πόντους, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.


Επιστρέφοντας όμως στο παρόν, ο Ολυμπιακός θα έρθει αντιμέτωπος με μια συνθήκη του παρελθόντος… Και φέτος θα πρέπει να διαχειριστεί την απώλεια του Μιλουτίνοφ. Όπως έκανε και πέρυσι πρέπει να αποδείξει ότι το ρόστερ του έχει αρκετό βάθος και μπορεί να αντέξει μια «αναποδιά».

Θα καταφέρει ,λοιπόν, ο Ολυμπιακός να τα φέρει εις πέρας όσο θα λείπουν οι «γίγαντες» Φαλ και Μιλουτίνοφ, ή θα δημιουργηθούν κι άλλα προβλήματα;

Τζωρτζίνα Μπασλή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0