Basket Talk

Ο Ράιτ θα «σώσει» ξανά τον Ολυμπιακό - Εκτός ο Μιλουτίνοφ 4-6 εβδομάδες από τον Ολυμπιακό!

Ο Ράιτ θα «σώσει» ξανά τον Ολυμπιακό - Εκτός ο Μιλουτίνοφ 4-6 εβδομάδες από τον Ολυμπιακό!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βιώνει ξανά έναν τραυματισμό, όπως αυτόν του Ιανουαρίου και μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 εβδομάδες. Θα «σώσει» ξανά ο Ράιτ λοιπόν τον Ολυμπιακό;

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αναγκαστεί να ζήσει ξανά στιγμές του παρελθόντος. Ήταν 22 Ιανουαρίου, όταν ο Μιλουτίνοφ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφού στραμπούληξε τον αστράγαλο του και έμεινε δύο μήνες εκτός δράσης, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην… αναγκαστική μεταγραφή του Μόουζες Ράιτ.

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται! Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες, αφού γύρισε τον αστράγαλο του στην προπόνηση και υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού.

Με αυτά τα δεδομένα, για άλλη μια φορά, ο Ράιτ θα αναγκαστεί να βγάλει πάλι «το φίδι απ’ την τρύπα», μαζί με τον Πετρούσεφ, που θα παίξει ξανά σε ρόλο center.

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να ανταπεξέλθει με ουσιαστικά ένα πεντάρι, αφού πλέον οι δυο πύργοι του, Φαλ – Μιλουτίνοφ, δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0