Basket Talk

«Πέρυσι ο Ράιτ, φέτος ο Πετρούσεφ»: Πώς ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό;  

«Πέρυσι ο Ράιτ, φέτος ο Πετρούσεφ»: Πώς ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό;  

Άπαντες στον Ολυμπιακό ανησυχούν για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστούν μία πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς ο Μουστάφα Φαλ παραμένει εκτός δράσης. Ωστόσο, την περσινή σεζόν για να καλύψουν το κενό στους «ψηλούς» αποκτήθηκε ο Μόουζες Ράιτ, φέτος ποιος επηρεάζεται;

Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εξετάσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά τον τραυματισμό που απέκτησε, γυρνώντας τον αστράγαλό του στην προπόνηση.

Την ίδια ώρα, ο Μουστάφα Φαλ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρόβλημά του (κάταγμα στο 4ο μετατάρσιο) από την περσινή σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστούν για το πρώτο διάστημα των εγχώριων διοργανώσεων και της EuroLeague, με μοναδικό πεντάρι τον Μόουζες Ράιτ

Ο Αμερικάνος, είχε αποκτηθεί στα μέσα της περσινής σεζόν, ώστε να βοηθήσει τους Πειραιώτες, σε μία παρόμοια κατάσταση στο ρόστερ τους. Τότε, ο Μουστάφα Φαλ βρισκόταν εκτός δράσης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι ενάντια στον Παναθηναϊκό (22/01, 85-80).  

Έτσι, με τον Φίλιπ Πετρούσεφ να είναι ο μοναδικός παίκτης που να μπορούσε να... πατήσει στη θέση «5» κρίθηκε αναγκαίο να αποκτηθεί άλλος ένας «ψηλός». Μία κίνηση που μακροπρόθεσμα φαίνεται πως… βγήκε, καθώς ο Ράιτ ξεκίνησε πολύ δυνατά με κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις.  

Φέτος με το «καλημέρα» στη σεζόν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα -ενδεχομένως- να κληθεί να διαχειριστεί μία παρόμοια κατάσταση, καθώς παραμένει άγνωστο το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσουν οι «δίδυμοι πύργοι» του.

Πώς μπορεί να καλυφθεί αυτό το κενό; Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αν και φαινόταν πως μετά την έλευση του Εβάν Φουρνιέ θα μετακόμιζε στο Βελιγράδι, για χάρη του Ερυθρού Αστέρα, πλέον πιθανότερο σενάριο μοιάζει να παραμείνει στον Πειραιά.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός σε λιγότερο από ένα μήνα θα… παίξει για τον πρώτο τίτλο της σεζόν (Super Cup) και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μείνει με μοναδικό πεντάρι τον Μόουζες Ράιτ.

Ωστόσο, μένει να φανεί το χρονικό διάστημα, που θα απουσιάσουν οι Φαλ και Μιλουτίνοφ, αλλά και την απόφαση που θα παρθεί σχετικά με τον Πετρούσεφ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0