Basket Talk

Οσμάν για Παναθηναϊκό: «Ήρθα για το back to back - Είμαστε η καλύτερη ομάδα!»

Οσμάν για Παναθηναϊκό: «Ήρθα για το back to back - Είμαστε η καλύτερη ομάδα!»

Ο Τσαντί Οσμάν προσγειώθηκε νωρίτερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», είναι επίσημα πλέον κάτοικος Αθήνας και, εν μέσω αποθέωση, δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει «το όγδοο»!

«Για αυτό είμαι εδώ για το back to back στην Ευρωλίγκα. Έχουμε τρομερή ομάδα, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με σημαντικές μεταγραφές. Αλλά προφανώς είμαστε οι καλύτεροι και πάμε για το back to back.», δηλώνει όλο νόημα για τους φετινούς προσωπικούς και συλλογικούς στόχους ο 29χρονος Τούρκος, ο οποίος χθες παρουσιάστηκε… δις.

Προτού θέσει πήχη το ίδιο ψηλά με πέρυσι, πόσταρε την άφιξή του στη χώρα μας και με το που έφτασε, στις δηλώσεις του σχολίασε ότι του λείπει η Ευρωλίγκα στην οποία είχε αγωνιστεί παλιότερα, πριν την επταετή του παρουσία στο NBA, παραδέχθηκε ότι ήδη μίλησε με τον συμπατριώτη του σέντερ Ομέρ Γιουρτσεβέν και πως «είναι ενθουσιασμένος με το πάθος του κόσμου».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του

Για την επαφή του με την Ευρωλίγκα: «Έβλεπα Ευρωλίγκα συνέχεια, μου λείπει. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να παίξω για τον Παναθηναϊκό».

Για τον Γιoυρτσεβέν: «Μίλησα με τον Ομέρ, αμέσως μόλις υπέγραψα. Είναι καλός μου φίλoς και νομίζω πως θα περάσουμε πολύ καλά».

Για το ΝΒΑ: «Ήταν μερικές ομάδες που ήμασταν σε επαφές αλλά με τη φορολογία υπήρχε ένα θέμα και δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Έπρεπε να συνεχίσω και έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Ευρωλίγκες και θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά».

Για τον κόσμο: «Είμαι ενθουσιασμένoς , είδα πολλά παιχνίδια πέρσι, είδα το πάθος του κόσμου και το περιμένω πως και πως. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και περιμένω να μπω να παίξω. Ξέρω μερικές ελληνικές λέξεις, καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ. Είχα προπονητή και τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Εφές και γνωρίζω κάποια πράγματα». 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0