Basket Talk

Μεγάλο «μπαμ» στον Παναθηναϊκό: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν!  

Μεγάλο «μπαμ» στον Παναθηναϊκό: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν!  

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μία μεγάλη μεταγραφική «βόμβα», καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας των «πρασίνων» με τον Τσεντί Οσμάν!

Σε μία μεγάλη μεταγραφή προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει, μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον Τσεντί Οσμάν! 

Ο Τούρκος αθλητής είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και αναζητούσε τον νέο σταθμό της καριέρας του. 

Ο 29χρονος αγωνιζόταν στο NBA από το 2017 και είχε μέσο όρο 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ έχει περάσει και από το επίπεδο της EuroLeague, φορώντας τη φανέλα της Ανατολού Εφές (2013-17)!

Aν και φαινόταν πως το ρόστερ των «πρασίνων» είχε κλείσει μετά τη μεταγραφή του Γιουρτσεβέν, το «τριφύλλι» κατάφερε να κάνει μία πολύ σπουδαία μεταγραφή και πλέον στη θέση «3» θα έχει τους Οσμάν, Παπαπέτρου και Γκριγκόνις!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο story του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Καλημέρα για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της EuroLeague δυνάμωσαν αρκετά φέτος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι ακόμα. Και λόγω ότι όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, να ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0