Basket Talk

Πώς το «0» έγινε… ένα, για χάρη του Ολυμπιακού; O Φουρνιέ το πήρε απόφαση και κέρδισε δύο «follow» μέσα σε 24 ώρες! (pic)

Πώς το «0» έγινε… ένα, για χάρη του Ολυμπιακού; O Φουρνιέ το πήρε απόφαση και κέρδισε δύο «follow» μέσα σε 24 ώρες! (pic)

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram του Εβάν Φουρνιέ, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να κάνει ένα και μοναδικό «follow»! Την ίδια ώρα, δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον ακολούθησαν ήδη...

Ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα των τελευταίων ημερών.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού συνεχίζει να μας εκπλήσσει, τόσο εντός όσο, και εκτός παρκέ. Αυτήν την φορά, το επίκεντρο στρέφεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον Γάλλο να κάνει μία ενδιαφέρουσα αλλαγή.

Θυμίζουμε πως πριν από δύο μήνες, ο Φουρνιέ ακολουθούσε τους Πίστονς, αλλά από την στιγμή που δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο, το «1» έγινε… μηδέν!

εικόνα_Viber_2024-09-05_19-18-31-212ΦΦ.jpg

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης,  ακολουθείται από 348 χιλιάδες προφίλ, με τον ίδιο να μην ακολουθεί κάποιον.

Αυτό βέβαια άλλαξε, μόλις έγινε γνωστή η απόκτησή του από τους «ερυθρολεύκους». Τι έκανε λοιπόν; Αποφάσισε να κάνει «follow» μόνο τον επίσημο λογαριασμό της «κόκκινης» ΚΑΕ.

Από την άλλη πλευρά, οι Μουσταφά Φαλ και Άλεκ Πίτερς είναι οι δυο παίκτες από τη νέα του ομάδα, που επιχείρησαν να ακολουθήσουν το προφίλ του πρώην NBAer.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0