Basket Talk

«Μάθαμε… απ’ έξω» τον Φουρνιέ και τον Γιουρτσεβέν, αλλά ποιος έκανε την τελευταία μεταγραφή στην Ευρωλίγκα;

«Μάθαμε… απ’ έξω» τον Φουρνιέ και τον Γιουρτσεβέν, αλλά ποιος έκανε την τελευταία μεταγραφή στην Ευρωλίγκα;

Οι Εβάν Φουρνιέ και Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι τα δύο ονόματα της μπασκετικής επικαιρότητας. Ξέρουμε όμως ποια είναι η τελευταία μεταγραφή της Ευρωλίγκας και ποια ομάδα την πραγματοποίησε;

Όλα τα βλέμματα είναι «στραμμένα» στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι Εβάν Φουρνιέ και Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι τα ονόματα της επικαιρότητας, με όλους τους λάτρεις του αθλήματος να «περιστρέφονται» γύρω από αυτούς.

Η έναρξη της Ευρωλίγκας πλησιάζει! Εκτός από τους ελληνικούς συλλόγους, να μην ξεχνάμε πως υπάρχουν κι... άλλες ομάδες που συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, οι οποίες προετοιμάζουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες, έχει αναρωτηθεί κανείς, ποια είναι η τελευταία μεταγραφή της διοργάνωσης; Πέρα από τους δύο ελληνικούς εκπροσώπους;

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ανακοινώθηκε από την Μπάγερν Μονάχου για τον επόμενο χρόνο, με οψιόν ανανέωσης ενός ακόμα έτους. Έτσι με την κίνηση αυτή, οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν το ρόστερ για την επικείμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Αμερικανός την περασμένη σεζόν κατέγραψε 11.8 πόντους και 3.5 ασίστ, μετακομίζοντας από τον Ερυθρό Αστέρα στην Αρμάνι Μιλάνο.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0