Basket Talk

Ολυμπιακός, Φουρνιέ, μερικά εισιτήρια και ένα βράδυ το 2010: Πώς ο Παπαλουκάς τον οδήγησε στο… Twitter, 12 χρόνια μετά!

Ολυμπιακός, Φουρνιέ, μερικά εισιτήρια και ένα βράδυ το 2010: Πώς ο Παπαλουκάς τον οδήγησε στο… Twitter, 12 χρόνια μετά!

Φουρνιέ, Ολυμπιακός, μερικά εισιτήρια και 2010. Αυτά συνέβησαν εκείνο το βράδυ, προκειμένου να έρθει το γνωστό σε όλους Tweet, 12 χρόνια μετά!

Ο Εβάν Φουρνιέ παρουσιάστηκε στον ελληνικό Τύπο και στους φίλους του Ολυμπιακού, πριν από μερικά λεπτά, με τον Γάλλο να αποκαλύπτει… επιτέλους τον λόγο που είχε κάνει εκείνη την γνωστή ανάρτηση, το 2022.

Τότε που είχε επισημάνει πως ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό, εξαιτίας ενός ταξιδιού το 2010 και του… Θοδωρή Παπαλουκά!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ για τον Ολυμπιακό:

«Γεια σας. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που με έφεραν εδώ. Η χθεσινή μέρα ήταν μέρα τρέλας, ήταν από τις πιο τρελές μέρες που έχω ζήσει. Είμαι έτοιμος να δουλέψω, είμαι έτοιμος να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου, με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Είναι μεγάλη σεζόν με πολλούς στόχους. Πάμε να ρολάρουμε.

Το tweet μου πίσω στο 2022 δεν ήρθε από το πουθενά. Η πρώτη εμπειρία μου με τον Ολυμπιακό, το 2010, που είχαν εισιτήρια και ήμουν μέσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Πραγματικά ήμουν εντυπωσιασμένος. Ο αγαπημένος μου παίκτης στην Ευρώπη ήταν ο Παπαλουκάς. Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω, η αγαπημένη μου ομάδα όταν ήμουν μικρός ήταν ο Ολυμπιακός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0