Basket Talk

«Πόσο άλλαξε τα δεδομένα με τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός;»: Αυτά βλέπουν οι εταιρείες στοιχήματος για την EuroLeague!  

«Πόσο άλλαξε τα δεδομένα με τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός;»: Αυτά βλέπουν οι εταιρείες στοιχήματος για την EuroLeague!  
Βρισκόμαστε σε αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της EuroLeague, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους. Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, τον έχουν «αναγκάσει» να κοιτάει την κατάκτηση της διοργάνωσης, κάτι που φαίνεται και από την απόδοσή του στις εταιρείες στοιχήματος!

Η EuroLeague μετράει αντίστροφα για την έναρξή της με όλες τις ομάδες να έχουν θέσει τους δικούς τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν.

Η είδηση των τελευταίων ωρών δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από τη μεταγραφή «βόμβα» του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε εξαιρετικές κινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς μαζί με τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ, έχουν αποκτηθεί οι Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, αλλά και ο τραυματίας Έβανς.

Φυσικά, μοναδικός στόχος των Πειραιωτών θα είναι η κατάκτηση της EuroLeague, που αν θέλουν να τον πραγματοποιήσουν θα πρέπει να πάρουν τα… σκήπτρα του Παναθηναϊκού που... έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα του!

Κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό μιας και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει κάνει τις εταιρείες στοιχήματος να… αναθεωρήσουν για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας στις αρχές του καλοκαιριού βρισκόντουσαν στις θέσεις 3-4, καθώς η απόδοσή τους «άγγιζε» το 7.00 στο Pamestoixima. Που βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή;

Ο Ολυμπιακός, πλέον, δεσπόζει στη θέση Νο.2 σε 4.75 απόδοση. Μπροστά του βρίσκεται μόνο ο Παναθηναϊκός (4.50), ο οποίος, θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στον «θρόνο» του, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Ρεάλ Μαδρίτης (5.50), η Φενέρμπαχτσε (8.00) και η Μονακό (9.00)!

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις εδώ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0