Basket Talk

Το «ψέμα» που θα… συγχωρούσαν στους Αγγελόπουλους: Φουρνιέ, Ολυμπιακός, ένα Tweet και μία «βόμβα» που όλοι περιμένουν!

Το «ψέμα» που θα… συγχωρούσαν στους Αγγελόπουλους: Φουρνιέ, Ολυμπιακός, ένα Tweet και μία «βόμβα» που όλοι περιμένουν!

Είναι δυνατόν οι αφοί Αγγελόπουλοι να διαψεύσουν τους εαυτούς τους και να έχουν πει ένα μικρό… ψέμα στον κόσμο του Ολυμπιακού; Είναι! Ο Φουρνιέ είναι ελεύθερος. Και αν το ρόστερ της ελληνικής ομάδας έκλεισε, για χάρη του ίσως η πόρτα ανοίξει ξανά. Μην ξεχνάμε άλλωστε και… εκείνο το Tweet!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας έχουμε ως δεδομένο ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Πως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν ενημερώσει επίσημα τον κόσμο του Ολυμπιακού, κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, πως το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί.

Πως δεν θα γίνονταν άλλες κινήσεις και πως όλοι θα είναι έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Δίχως προσθήκες ή αποχωρήσεις. Προφανώς λοιπόν και τους πιστεύουμε. Παρά ταύτα, τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν. Πόσω δε μάλλον όταν συζητάμε για τον Εβάν Φουρνιέ (32, 1.98).

Ο 32άχρονος Γάλλος δε βρίσκει συμβόλαιο στο NBA και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και φυσικά την Euroleague. Ο ατζέντης του Φουρνιέ ενημέρωσε με τη σειρά του τις ομάδες και ξεκίνησε το «κυνήγι» της υπογραφής του.

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Πλην φυσικά ενός Tweet του Φουρνιέ, που πάντα «ανοίγει» την πόρτα στον Ολυμπιακό. Τότε που έλεγε, πως αν έρθει στην Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» θα αποτελούσαν την πρώτη του επιλογή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0