Basket Talk

«Μετά τον ΛεΜπρόν, ποιος;»: Οι Λέικερς με το… βλέμμα στο μέλλον, στηρίζουν την επόμενη μέρα τους στον Λούκα Ντόντσιτς!

«Μετά τον ΛεΜπρόν, ποιος;»: Οι Λέικερς με το… βλέμμα στο μέλλον, στηρίζουν την επόμενη μέρα τους στον Λούκα Ντόντσιτς!

Οι Λέικερς έχουν ήδη το μυαλό τους στην μετά-ΛεΜπρόν εποχή! Ποιος θα είναι ο ηγέτης των «λιμνανθρώπων» την… επόμενη μέρα; Άγνωστο, αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο Λούκα Ντόντσιτς!

Από τον «Βασιλιά», στην απόλυτη… μαγεία στο Λος Άντζελες; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φαντάζει… αγέραστος, όμως αναπόφευκτα, όσο κι αν δεν καταλαβαίνει από χρόνια, κάποια στιγμή θα αποφασίσει να αποσυρθεί από τα παρκέ. Στο μέλλον φυσικά. Διότι τώρα, στα 39 του χρόνια, δηλώνει εμφατικά ηγετικό «παρών»!

Παρ’ όλα αυτά, οι «λιμνάνθρωποι» έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα τους. Αναζητούν τον ηγέτη της νέας εποχής τους, που θα «μπει» στα παπούτσια του θρυλικού σταρ.

Έτσι, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Κέβιν Ο’ Κόνορ, γνωστός δημοσιογράφος, οι Λέικερς έχουν στρέψει την προσοχή τους για τον συγκεκριμένο ρόλο προς τον Λούκα Ντόντσιτς!

Ο «Luka Magic» αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του συλλόγου από το LA και μάλιστα, όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποιεί τα μελλοντικά της draft picks σε trades. Ούτως ώστε, δηλαδή, να έχει τη δυνατότητα να κάνει μία… εξωπραγματική πρόταση στους Μάβερικς, για τον Σλοβένο «μάγο»!

Θα είναι άραγε ο Ντόντσιτς, ο «διάδοχος» του ΛεΜπρόν στους Λεικέρς; Ίδωμεν…

Photo Credits: Basketball Forever

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0