Basket Talk

Δεν… πέφτει τίποτα κάτω: Ολυμπιακός, Πετρούσεφ και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα σε νέα «απάντηση»!

Δεν… πέφτει τίποτα κάτω: Ολυμπιακός, Πετρούσεφ και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα σε νέα «απάντηση»!

«Θέλω να έχω σφαιρική άποψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, απαντώντας στον Ολυμπιακό, αναφορικά με το ζήτημα του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, παραδέχθηκε δημοσίως για πρώτη φορά, πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, προτρέποντάς τον να ασχοληθεί με τα ζητήματα του συλλόγου του Βελιγραδίου. «καλό θα ήταν ο κύριος Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Η υπόθεση όμως, δεν «έκλεισε» εκεί. Ο Τσόβιτς επανήλθε, μιλώντας στο podcast «Miljanov korner», όπου και επανέφερε το θέμα του Σέρβου ψηλού.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Πετρούσεφ. Ξέρω ότι μου ζήτησαν να ασχοληθώ με την ομάδα μου, να με ενδιαφέρει μόνο τι κάνει η ομάδα μου, πράγμα το οποίο κάνω. Όμως δεν με νοιάζει μόνο η ομάδα μου. Θέλω να έχω σφαιρική άποψη. Ο Φίλιπ είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το ερώτημα είναι πως διαμορφώνεται το ρόστερ τους, αν θα έχει ελευθερία. Θα θέλαμε να έλθει (σ.σ. στον Ερυθρό Αστέρα). Αν ήμουν στο ΝΒΑ, θα έβαζα τον Πετρούσεφ στο πλευρό του Γιόκιτς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0