Basket Talk

Παναθηναϊκός AKTOR: « Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος ατόμων στο ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός AKTOR: « Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος ατόμων στο ΟΑΚΑ»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τόνισε ότι θα λάβει κάθε νόμιμο δικαίωμα σε περίπτωση που συνεχιστεί η παράνομη είσοδος των οπαδών στο ΟΑΚΑ.

Δημόσια τοποθετήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για το φαινόμενο της παράνομης εισόδου των οπαδών στον χώρο του ΟΑΚΑ, με σκοπό να βγάζουν φωτογραφίες από τις εργασίες που διεξάγονται και να τις αναρτούν στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, η «πράσινη» ΚΑΕ μέσω της ανακοίνωσής της θέλησε να κάνει σαφές πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων επαναλάβουν το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παράνομης εισόδου στον χώρο του ΟΑΚΑ ατόμων μη δικαιομένων εισόδου στο γήπεδο, οι οποίοι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εργασίες που διεξάγονται και τις διοχετεύουν στο διαδίκτυο, εκμεταλλευόμενοι τη "δίψα" των φιλάθλων μας.

Πέραν από παράνομη, η είσοδος σε ένα εργοτάξιο είναι και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα όποιου εισέρχεται σε αυτό χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Σε περίπτωση επανάληψης του συγκεκριμένου φαινομένου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0