Basket Talk

«Θέλω να φύγω, πώς αλλιώς να το πω;»: Η κίνηση που έδειξε… ξεκάθαρα την πρόθεση του Γιαμπουσέλε να μετακομίσει στο NBA!

«Θέλω να φύγω, πώς αλλιώς να το πω;»: Η κίνηση που έδειξε… ξεκάθαρα την πρόθεση του Γιαμπουσέλε να μετακομίσει στο NBA!

Μετά από αυτήν την κίνηση, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε με τίποτα να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος μετακομίζει στο NBA για λογαριασμό των Σίξερς!

Ήθελε να μετακομίσει στο NBA. Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε το είχε καταστήσει σαφές, με κάθε τρόπο. Οι Σίξερς ήταν τελικά η ομάδα που θέλησε να τον αποκτήσει, με την Ρεάλ Μαδρίτης να μην μπορεί να κάνει κάτι, για να διατηρήσει τον Γάλλο στο ρόστερ της.

Γιατί; Διότι, μπορεί να ο σύλλογος από τη Φιλαδέλφεια να κλήθηκε να καταβάλλει buy-out για τη μετακίνηση του παίκτη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ωστόσο, βάσει κανονισμού στο NBA, δεν δύναται να δώσει πάνω από 850.000 δολάρια, ως αποζημίωση!

Ωστόσο, ο Γιαμπουσέλε είχε ρήτρα με τη Ρεάλ, που έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια! Αυτό ωστόσο, δεν στάθηκε ικανό να τον σταματήσει. Ήθελε να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι και το απέδειξε με το… παραπάνω!

Το υπόλοιπο μέρος των χρημάτων, θα καταβληθεί στη «Βασίλισσα» από τον ίδιο τον παίκτη! Δηλαδή, ο Γάλλος φόργουορντ θα βγάλει από τον προσωπικό του λογαριασμό, 1.650.000 δολάρια, για να γίνει μέλος των Σίξερς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0