Basket Talk

«Θα μπορούσε χωρίς τρίποντο;»: Ο Γκίλμπερτ Αρίνας υποτιμά τον Κάρι!

«Θα μπορούσε χωρίς τρίποντο;»: Ο Γκίλμπερτ Αρίνας υποτιμά τον Κάρι!

Ο παλιός point guard, Γκίλμπερτ Αρίνας, δεν εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα με την ικανότητα του Κάρι από τα 6.75μ., δηλώνοντας πως, πλην αυτού, δεν έχει κάποιο άλλο αποτελεσματικό στοιχείο στο παιχνίδι του.  

Σχεδόν εδώ και μία δεκαετία ο Στεφ Κάρι κάνει τον μπασκετικό (και όχι μόνο) πλανήτη να παραμιλά με την ομολογουμένως σπάνια και εντυπωσιακή ευστοχία του στα σουτ τριών πόντων. Είναι ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του NBA και φροντίζει να το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία, δηλαδή… κατά βούληση.

Προφανώς και δεν αρέσει σε όλους – το αντίθετο πολλοί είναι αυτοί που τον «κράζουν» για την αλλοίωση του αθλήματος. Ένας από αυτούς ίσως είναι και ο πρώην NBAer Γκίλμπερτ Αρίνας, ο οποίος είσαι συντάσσεται σ΄ όσους πιστεύουν στην αρνητική αυτή συμβολή του Αμερικανού χρυσού Ολυμπιονίκη. Αναμφίβολα, συγκαταλέγεται σ΄ αυτούς που δεν θεωρούν πως ξέρει να κάνει κάτι άλλο, πέραν αυτού, αμφισβητώντας ουσιαστικά την ποιότητά του ως παίκτη!

Χαρακτηριστικά, με αφορμή το ρεσιτάλ των 8/12 στον πρόσφατο τελικό εναντίον της οικοδέσποινας Γαλλίας (10/08) αναρωτήθηκε «αν αφαιρέσουμε το τρίποντο θα είναι ακόμα επικίνδυνος;», προσθέτοντας: «θα εξακολουθεί να θεωρείται ως top 2 πόιντ γκαρντ αν του αφαιρέσουν το σουτ τριών πόντων; Θα είναι επικίνδυνος σε επίπεδο Hall of Fame»; 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0