Basket Talk

H απάντηση του Ολυμπιακού στον Ερυθρό Αστέρα, για τον Πετρούσεφ και οι νέες εξετάσεις του Φαλ  

H απάντηση του Ολυμπιακού στον Ερυθρό Αστέρα, για τον Πετρούσεφ και οι νέες εξετάσεις του Φαλ  
Ο Ολυμπιακός έδωσε τη δικιά του απάντηση στις δηλώσεις που έγιναν από τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ενώ άλλο ένα θέμα που «καίει» τους Πειραιώτες είναι αυτό του Μουστάφα Φαλ που θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Η πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε δημόσια για την περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ, αναφέροντας πως είναι ένας παίκτης που πραγματικά ενδιαφέρει την ομάδα του και γίνονται συζητήσεις, ώστε να αποκτηθεί.

«Καλό θα ήταν ο κ. Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού», ήταν η απάντηση από τους ανθρώπους των Πειραιωτών, δείχνοντας με έντονο ύφος πως ο Σέρβος ψηλός υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
 
Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα ένα πρόβλημα να λύσουν, αφού φαίνεται πως η αποθεραπεία του Μουστάφα Φαλ, που είχε υποστεί κάταγμα στο 4ο μεταρτάσιο στο αριστερό πόδι, δεν πάει όσο καλά θα περίμεναν.

Μάλιστα τη Δευτέρα (19/08) αναμένεται να γίνουν νέες εξετάσεις, για να αποφασιστεί το πως θα αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό του οι Κυπελλούχοι Ελλάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0