Basket Talk

Πένθος για τον Άρη: «Έφυγε» από την ζωή ο Λάζαρος Λέσιτς 

Πένθος για τον Άρη: «Έφυγε» από την ζωή ο Λάζαρος Λέσιτς 
Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Άρη η είδηση, πως ο Λάζαρος Λέσιτς έφυγε από την ζωή. Ο 85χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, αφού δεν κέρδισε τη μάχη που έδινε με ένα σοβαρό προβλήμα υγείας, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει ο τελευταίος προπονητής που κατέκτησε πρωτάθλημα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ημέρα πένθους θα είναι από σήμερα (13/08) η 13η Αυγούστου για τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «αποχαιρέτησε» τον τελευταίο προπονητή που κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με αυτή.

Ο Λάζαρος Λέσιτς άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της πατρίδας του, χάνοντας τη μάχη που έδινε, με ένα σοβαρό προβλήμα υγείας που είχε.

Ο 85χρονος έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Άρη, καθώς ήταν ο βοηθός του Γιάννη Ιωαννίδη στη δεκατία του 80’, ενώ διατέλεσε και πρώτος προπονητής για δύο σεζόν (1990-91, 1991-92).

Εκτός από τις επιτυχίες του με τον Άρη κατάφερε να κατακτήσει και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γιουγκοσλαβία το 1970, ως μέλος στο τεχνικό επιτελείο! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0