Basket Talk

Το μήνυμα ελήφθη: «Οι Καβαλίερς καλοβλέπουν την περίπτωση του Γιαμπουσέλε!»

Το μήνυμα ελήφθη: «Οι Καβαλίερς καλοβλέπουν την περίπτωση του Γιαμπουσέλε!»
Το πρώτο εν δυνάμει… μεταγραφικό αίμα του περιβόητου συνοπτικού πλην όμως… κατατοπιστικότατου tweet αποτελούν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, «ποντάροντας» στο προσιτό buy out και σ’ ένα κοινό γνώριμο!

Εφτά μόλις λέξεις ήταν κάτι παραπάνω από αρκετές. Το μήνυμα σαφέστατο, ελήφθη άμεσα από τον επιθυμητό του παραλήπτη. Ο πάουερ φόργουροντ της Ρεάλ, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, δήλωσε ορθά κοφτά πως είναι έτοιμος και ωριμότερος να αρπάξει ενδεχόμενη δεύτερη ευκαιρία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, απευθυνόμενος ουσιαστικά… σ’ ολόκληρο το NBA, το οποίο κάθε άλλο παρά ασυγκίνητο μένει στην… ανανεωμένη εκδοχή του καταλύτη των «τρικολόρ» στο δρόμο μέχρι (σχεδόν) το τέλος. 

Ο 28χρονος «έβγαλε μάτια» με 14,1 πόντους και 3,3 ριμπάουντ στο Ολυμπιακό Τουρνουά, αλλά με εξέχον λαμπρό παράσημο το… viral poster στον «βασιλιά» και μετέπειτα χρυσό Ολυμπιονίκη Λεμπρόν Τζέιμς, το οποίο κάλλιστα είναι το… γαλόνι που μπορεί να του δώσει αυτό που τόσο ζητά. Πρώτος μνηστήρας από τους πολλούς που αναμένονται, οι… Κλίβελαντ Καβαλίερς, που σκέφτονται να εκμεταλλευτούν το buy out των 2,5 εκατομμυρίων, αλλά και την γνωριμία του παίκτη με τον head coach Κένι Άτκινσον, συνεργάτη του ομοσπονδιακού εκλέκτορα της γαλλικής ομάδας, Βενσάν Κολέ.  

Σαφώς και αναμένονται εξελίξεις, τόσο από άλλους διεκδικητές, αλλά και με τους ίδιους τους Καβς, ώστε να δούμε αν και με ποιους όρους αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα υπάρξει… 

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0