Basket Talk

O Αταμάν αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για τον Γιουρτσεβέν: «Είναι πολύ καλός παίκτης, βρίσκεται στα ραντάρ μας!»  

O Αταμάν αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για τον Γιουρτσεβέν: «Είναι πολύ καλός παίκτης, βρίσκεται στα ραντάρ μας!»  
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ομέρ Γιουρτσεβέν, που είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τους Γιούτα Τζαζ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ομολόγησε πως είναι μία περίπτωση που του αρέσει και εξετάζεται από τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό πως βρίσκεται στην αγορά για τη μεταγραφή σέντερ, χωρίς ωστόσο να βιάζεται. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και σε ερώτηση που του έγινε για τον συμπατριώτη του Ομέρ Γιουρτσεβέν, ήταν άκρως απακαλυπτικός.  

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής ανέφερε πως ο 26χρονος ψηλός, που βρίσκεται ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τους Γιούτα Τζαζ, είναι μία περίπτωση που του αρέσει και βρίσκεται στα «ραντάρ» των «πρασίνων»!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αταμάν, για τον Γιουρτσεβέν:  

«Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αποχώρησε από το ΝΒΑ και βρίσκεται σε συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες. Του έγινε πρόταση και από εμάς. Ο Ομέρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη. Έχουμε επίσης τον Ματίας Λέσορτ, τον πιο σημαντικό ψηλό στην Ευρώπη. Η απόκτηση ενός πολύ σημαντικού παίκτη όπως ο Ομέρ Γιούρτσεβεν και η πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής θα μας δώσει μεγάλη δύναμη στα χαρτιά. Ωστόσο, έχουμε ανησυχίες για το πώς αυτό θα αποτυπωθεί στο γήπεδο. Προφανώς το σκεφτόμαστε, οπότε είναι στο ραντάρ μας. Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Αν μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του χρόνου, θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Γι' αυτό θέλω πολύ να παίξει στην Ευρώπη. Ο Φουρκάν Κορκμάζ ήρθε επιτέλους στην Ευρώπη. Είναι μια πολύ καλή επιλογή γι' αυτόν. Αυτό θα αντανακλά θετικά και στην Εθνική μας ομάδα. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί και με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0