Basket Talk

Ρούντι Φερνάντεθ - τέλος εποχής: Ο Γιούλ συγκινεί, αποχαιρετά και δεν μπορεί να το «χωνέψει»!

Ρούντι Φερνάντεθ - τέλος εποχής: Ο Γιούλ συγκινεί, αποχαιρετά και δεν μπορεί να το «χωνέψει»!

Δύσκολος ο αποχωρισμός για τον Γιούλ από τον επί σειρά ετών συμπαίκτη του Ρούντι Φερνάντεθ. Η ανάρτησή του στα social media συγκινεί ακόμη και τους… haters!

Φανερά συγκινημένος, ο Σέρχιο Γιούλ ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι δε θα αγωνίζεται πλέον με τον πιστό του φίλο και για πολλά χρόνια συμπαίκτη του Ρούντι Φερνάντεθ.

Οι δύο τους έκαναν… θραύση στα γήπεδα με την Εθνική Ισπανίας, αλλά και με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας πανηγυρίσει πολλά τρόπαια.

Ένα τέλος εποχής και για τις ομάδες τους και για όλους τους μπασκετικούς που από δω και πέρα θα αναπολούν τα δύο μεγάλα αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Γιούλ, πάντως δε μας αφήνει ασυγκίνητους.

«Δεν είμαι έτοιμος για αυτόν τον αποχαιρετισμό. Και δυσκολεύομαι να χωνέψω αυτόν τον αποκλεισμό. Ίσως γιατί δεν μου αρέσει να χάνω. Ίσως γιατί ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι και δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Ίσως και για τους δύο αυτούς λόγους, μεταξύ άλλων. Περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και μοιραστήκαμε πολλές στιγμές. Θα είναι περίεργο να κοιτάω δίπλα μου στο παιχνίδι και να μην σε βλέπω. Θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε μου. Συγχαρητήρια για τη θρυλική καριέρα σου και κάθε επιτυχία στο μέλλον» 





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0