Basket Talk

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Εισήγηση για την μεταπώληση θέσης από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Εισήγηση για την μεταπώληση θέσης από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας!

Πρωτοποριακή πρόταση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός που αφορά την μεταπώληση θέσης από κατόχους διαρκείας σε παιχνίδια όπου έχουν αποφασίσει πως δεν θα δώσουν το «παρών»!

Σε ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, αίτημα προέβη η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ζήτησε από την Ελληνική Κυβέρνηση και δη από τα αρμόδια Υπουργεία, Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πώλησης από τους κατόχους διαρκείας των θέσεών τους σε παιχνίδια στα οποία για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν θα δώσουν το «παρών».

Τα ωφελήματα από αυτή την πρόταση είναι πολλά και διόλου αμελητέα. Πρώτον θα καταπολεμηθεί το φαινόμενο της πώλησης εισιτηρίων στη μαύρη αγορά έναντι αστρονομικών ποσών. Δεύτερον, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα κάνουν χρήση αυτού του μέτρου, αναμένεται να απολαμβάνουν κάποιου είδους επιβράβευση, εγχρήματη ή σε είδος (με τη μορφή μπόνους).

Τρίτον, η πληρότητα του γηπέδου θα είναι μεγαλύτερη, καθώς παραδοσιακά ένα ποσοστό των κατόχων διαρκείας δεν προσέρχεται στα παιχνίδια λόγω κωλυμάτων με αποτέλεσμα το γήπεδο και γενικώς τα γήπεδα να δείχνουν άδεια.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία σε συνεργασία με την εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων της ομάδας.

Τα δύο Υπουργεία διάκεινται θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία με περισσότερα νέα να αναμένονται σύντομα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0