Basket Talk

«Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ειδική μεταχείριση, μας στερεί ευκαιρίες!»

«Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ειδική μεταχείριση, μας στερεί ευκαιρίες!»
Παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, που το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά δοκιμάζει την τύχη του στο φετινό Summer League του NBA, «έσπασε» τη σιωπή του, μιλώντας για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, εξαιτίας του γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς!
Μόνο οικογενειακό δεν είναι το κλίμα εντός της ομάδας των Λος Άντζελες Λέικερς, που δοκιμάζεται στο Summer League του φετινού NBA.

Ένα μέλος της, χωρίς να αποκαλύπτεται το όνομά του, μίλησε στη Sun για τα όσα συμβαίνουν, εξαιτίας της παρουσίας του Μπρόνι, του γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς, στο ρόστερ.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος επελέγη στο Νο.55 του Draft και εξασφάλισε ένα συμβόλαιο 7.9 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια.

«Έχει ειδική μεταχείριση. Δεν αντιμετωπίζεται όπως όλοι μας και είναι κάτι, πολύ εκνευριστικό» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Ο Μπρόνι είναι ο σταρ. Συγκεντρώνει όλη την προσοχή και πολλά νέα παιδιά, στερούμαστε την ευκαιρία να δείξουμε το ταλέντο μας για τη νέα σεζόν.

Δεν συμμετέχουμε σε plays ή παιχνίδια, επειδή πρέπει να φανεί ο Μπρόνι και να λάμψει.

Όλοι, πάνω-κάτω, σκεφτόμαστε πως στο τέλος του Summer League, πρέπει να φύγουμε από εδώ και να κάνουμε το επόμενο βήμα στην καριέρα μας».

Πάντως, η ίδια πηγή τονίζει πως το πρόβλημα δεν είναι ο Μπρόνι, αλλά οι Λέικερς, ξεκαθαρίζοντας πως προσωπικό πρόβλημα με τον γιο του Τζέιμς, δεν έχει κανείς.

Η εμπειρία, όμως, είναι δυσάρεστη, χαρακτηρίζοντας το φετινό Summer League των Λέικερς ως «Bronny On Tour».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0