Basket Talk

Βεζένκοφ: «Ευχαριστώ τους προέδρους γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πράξη η επιστροφή μου!»  

Βεζένκοφ: «Ευχαριστώ τους προέδρους γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πράξη η επιστροφή μου!»  
Ο Σάσα Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, ευχαρίστησε τους προέδρους του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ στάθηκε και στην στήριξη που είχε όλη την προηγούμενη σεζόν από τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Σάσα Βεζένκοφ, αφού η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους με τον 28χρονο το πρωί της Πέμπτης (25/07), τον παρουσίασαν το μεσημέρι της ίδιας μέρας (15:00).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βούλγαρος ευχαρίστησε τόσο τους προέδρους της ομάδας, όσο και τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ευχαριστώ τους προέδρους, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πράξη η επιστροφή μου. Ευχαριστώ όσον κόσμο ήρθε μέσα στη ζέστη αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να είναι εδώ. Μέσα στη χρονιά δεν έπαψα να λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο, που χαιρόταν μαζί μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που τρέχουν για την ομάδα και είναι πάντα εδώ, στα δύσκολα και στα εύκολα. Στόχος είναι πάντα η κορυφή, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Να δέσουμε γρήγορα και πάμε να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους

Όταν είσαι 5 χρόνια σε μια ομάδα και έχεις ζήσει τόσες στιγμές, οι αναμνήσεις έρχονται μαζί σου. Η συχνή επαφή με βοήθησε να έχω συντροφιά, έβλεπα πόσο με νοιάζονται, το πώς είμαι εγώ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτή η επαφή, γιατί εδώ είναι το σπίτι μου, είμαστε μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους Ράπτορς και δημόσια γιατί κατάλαβαν τα θέλω μου. Νοιάζονται για το πώς θέλει να είναι ο παίκτης και ο προπονητής στο λίγο που μιλήσαμε αντιλήφθηκε την κατάσταση.

Στόχος μου δεν είναι ούτε να βγω MVP, ούτε τίποτα. Να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και μόνο. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα, θα το βρούμε με τον προπονητή. Δεν με απασχολεί τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», είπε, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη δεν έχει ξεχάσει το πώς χάθηκε ο τελικός της Ευρωλίγκας το 2023.

«Οι αναμνήσεις είναι πάντα μαζί μας, καλές ή κακές. Μέχρι και πριν 4-5 μήνες σκεφτόμουν συνέχεια πώς χάσαμε την Ευρωλίγκα. Δεν θα πω ότι αξίζαμε να το πάρουμε, γιατί ο νικητής το αξίζει. Όμως έπρεπε να το πάρουμε. Το αφήνω πίσω μου και στόχος είναι μόνο το μέλλον. Στόχος είναι να είμαστε εκεί και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0