Basket Talk

Όχι έτσι Ελλαδάρα: «Σκληρό» μάθημα από τους Σέρβους και φιλική ήττα (94-72) πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες! (video)

Όχι έτσι Ελλαδάρα: «Σκληρό» μάθημα από τους Σέρβους και φιλική ήττα (94-72) πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες! (video)

Tο «πάλεψε» η Εθνική μας ομάδα, αλλά η Σερβία του Γιόκιτς ήταν άλλο επίπεδο. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη γνώρισε φιλική ήττα με 94 – 72 στη «Μπεογκράτσκα Αρένα»… προσγειώθηκε στην πραγματικότητα και τώρα καλείται να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων!

Η αυλαία προ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έμελλε να είναι η πρώτη ήττα του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο μετά από 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με την ελλιπής μας άμυνα, να αναδεικνύει τις όποιες αδυναμίες με αντιπάλους ανάλογης δυναμικής.

Πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Αντεκούνμπο για τη «γαλανόλευκη» (17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 24:46), χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αλλάξει το μόνιμο «κυνήγι» του σκορ, το οποίο πήρε διαστάσεις ανεξέλεγκτες ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.


Ο περιορισμός του transition ήταν αδύνατος, με τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νίκολα Γιόκιτς (19 και 16 πόντους αντίστοιχα) επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα της ομάδας τους, χάρη (και) στα 37 ριμπάουντ (27–10), έναντι 22 της Εθνικής μας (16-6), με αποτέλεσμα η διαφορά όχι μόνο να διατηρείται σταθερά, αλλά και να αποκτήσει την ύψιστη τιμή της με το τελικό 94-72.


Τα δεκάλεπτα
: 26-21, 48-39, 72-58, 94-72.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0