Basket Talk

Λαρεντζάκης για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Έχουμε δουλέψει πολύ, πάμε εκεί για το καλύτερο!»

Λαρεντζάκης για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Έχουμε δουλέψει πολύ, πάμε εκεί για το καλύτερο!»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε δηλώσεις πριν την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας, για το πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στην Σερβία (22/07, 21:00) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δηλώσεις έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, πριν το ταξίδι της Εθνικής για το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει την Σερβία (22/07, 21:00) σε ένα πολύ δυνατό φιλικό. Ενώ δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα αναμένεται να δούμε από την «γαλανόλευκη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για το τι περιμένουμε από την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες
: «Έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό με τη Σερβία. Θεωρώ ότι θα δείξει αρκετά τις δυνατότητές μας και ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, έχουμε καλή χημεία και πάμε εκεί για το καλύτερο». 

Για τον όμιλο: «Είναι πολύ δύσκολο ο όμιλος. Είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οπότε είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο. Είμαστε και εμείς συγκεντρωμένοι στον στόχο μας»

Για την τελετή της έναρξης: «Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία και θέλουμε να το ζήσουμε με τα παιδιά. Εννοείται πως θα πάμε».

Για το αν όλα μπορούν να γίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Οι Εθνικές ομάδες είναι πάντα ιδιαίτερες γιατί έχουν ταλέντο, χημεία, παίζει η κάθε μία το δικό της μπάσκετ και είναι επικίνδυνη η κάθε ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0