Basket Talk

«Νέοι από… χρυσάφι»: Έφυγε για τα ημιτελικά του EuroBasket U20 η Εθνική, πέταξε εκτός τη Λιθουανία και… βλέπει μετάλλιο!

«Νέοι από… χρυσάφι»: Έφυγε για τα ημιτελικά του EuroBasket U20 η Εθνική, πέταξε εκτός τη Λιθουανία και… βλέπει μετάλλιο!

Απίθανη για άλλη μια φορά η Εθνική Νέων! Ήταν καλύτερη από τη Λιθουανία, επικράτησε με 87-82 (18/07) και κέρδισε επάξια μία θέση στα ημιτελικά του EuroBasket U20, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου! Τώρα… μάχη με τη Γαλλία για τη «γαλανόλευκη»!

Ποιος να την σταματήσει! Η απίθανη Εθνική Νέων είναι ακόμα «ζωντανή» και δεν σκοπεύει να… εγκαταλείψει την κούρσα στη διοργάνωση της Πολωνίας!

Στα προημιτελικά κόντρα στη Λιθουανία, η Ελλάδα U20, αν και στο τέλος έχασε την μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει, επικράτησε με 87-82 (18/07) και έτσι, βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του EuroBasket U20!


Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία, που πέταξε εκτός την Ισπανία με ένα απίθανο buzzer-beater του Πεντά!

Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Γιάννης Καρακώστας, με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν οι Βαγγέλης Ζούγρης, με 16 πόντους και Νίκος Πλώτας, με 17.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 37-39, 64-60, 87-82

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0