Basket Talk

Έτοιμοι για… μαγικές «πράσινες» στιγμές στο Καλλιμάρμαρο: Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχθεί την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς!

Έτοιμοι για… μαγικές «πράσινες» στιγμές στο Καλλιμάρμαρο: Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχθεί την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς!

Δεν θα είναι απλώς ένα παιχνίδι! Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που πρόκειται να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2024, θα είναι ιστορικό. Τόσο γιατί θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο, όσο και για τον… ιδιαίτερο καλεσμένο που θα κληθεί να υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός!

Και αυτό, διότι στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι Παρτίζαν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν στο Καλλιμάρμαρο την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν θα είναι απλώς ένα παιχνίδι, αλλά αντίθετα, αναμένεται να δημιουργηθούν μοναδικές, «πράσινες» στιγμές!

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και το έτερο παιχνίδι μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Εφές, ενώ την αμέσως προηγούμενη μέρα, θα γίνουν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, σε κάποιο άλλο γήπεδο, κεκλεισμένων των θυρών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0