Basket Talk

Δεν χαρίζει ούτε φιλικά, πάτησε «γκάζι» στο φινάλε η Εθνική και έφερε… τούμπα το ματς με το Πουέρτο Ρίκο! (video)

Δεν χαρίζει ούτε φιλικά, πάτησε «γκάζι» στο φινάλε η Εθνική και έφερε… τούμπα το ματς με το Πουέρτο Ρίκο! (video)

Μπορεί να βρισκόταν πίσω καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο η Εθνική ήθελε τη νίκη και πάλεψε μέχρι το φινάλε στην PAOK Sports Arena! Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ανέβασαν «στροφές» στα τελευταία λεπτά, κέρδισαν το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο (16/07, 67-65) και ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! Ανησυχία για τον Βασίλη Τολιόπουλο που τραυματίστηκε στον ώμο.

Τι κι αν επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση; Η Εθνική μας ομάδα ήθελε τη νίκη απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο και στο φινάλε, ήταν πράγματι εκείνη που χαμογέλασε, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ, σε όλο το διάστημα του αγώνα.

Η Ελλάδα πάτησε «γκάζι» στο τελευταίο δεκάλεπτο, βρήκε επιθετικές λύσεις και πήρε τη νίκη στην PAOK Sports Arena (16/07), επικρατώντας με 67-65, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε στη διάθεσή του τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Νικ Καλάθη, αλλά και Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποχώρισε με τραυματισμό στον ώμο ο Βασίλης Τολιόπουλος, προκαλώντας ανησυχία.

Κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν οι Ντίνος Μήτογλου (18π., 8ρ.) και Γιώργος Παπαγιάννης (13π., 7ρ.), ενώ στο τέλος, ο Παπανικολάου έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στη «γαλανόλευκη», με τον σέντερ της Μονακό, πλέον, να παίρνει τη «σκυτάλη» και με εύστοχη βολή να σφραγίζει τη νίκη!

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 32-36, 48-58, 67-65

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0