Basket Talk

Χωρίς Αντετοκούνμπο η δωδεκάδα της Εθνικής στο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο!

Χωρίς Αντετοκούνμπο η δωδεκάδα της Εθνικής στο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο!

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο (16/07, 18:30) και ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τη δωδεκάδα με αρκετές ελλείψεις και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ελλάδας μετά και το άκρως επιτυχημένο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, υποδέχεται στην PAOK Sports Arena το Πουέρτο Ρίκο στα πλαίσια της προετοιμασίας της.

Ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης, επέλεξε την δωδεκάδα της «επίσημης αγαπημένης», αφήνοντας εκτός τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διότι ταλαιπωρείται από ίωση.

Εκτός αποστολής και οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους, μετά και από τους τραυματισμούς τους στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Εθνικής: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Γουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0